Thailand

Thailand, een land dat voor veel backpackers als een populaire bestemming wordt gezien. Maar wat is er zo speciaal aan Thailand en welke bezienswaardigheden zijn er allemaal? Om je hier een goed beeld van te geven zullen we hieronder kort stilstaan bij de belangrijkste bestemmingen zodat je hier een goed beeld van hebt. Op basis hiervan kun je namelijk goed kijken naar de mogelijkheden zodat je zeker weet dat je niet voor verrassingen komt te staan. Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog additionele vragen hebben omtrent een vakantie, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze op het gebied van vakantiebestemming Thailand.

Naar de top van Krabi

Ben jij iemand die van activiteit en uitzicht houd? Dan is het zeker aan te raden om eens te kijken naar de mogelijkheden van Krabi. Als je namelijk naar de top van Krabi wilt gaan is dit een sportieve uitdaging. Dat is natuurlijk erg fijn als je van avontuur en sportiviteit houdt. Daarnaast is het ook goed om te benoemen dat als je eenmaal bij de top bent uitgekomen je een spectaculair uitzicht zult hebben. Dat is natuurlijk fijn want hierdoor krijg je direct te zien wat de mogelijkheden zijn, hoe Thailand eruit ziet en hoe mooi groen het land is. Benieuwd? Kijk dan op YouTube naar filmpjes hoe dit in realiteit eruit ziet.

gigi-e8x9O3dehuk-unsplash
red lotus (1)

Taley Bua Daeng varen

Als je van een prachtige omgeving houdt is het zeker aan te raden om eens te gaan varen op het Talay Bua Daeng meer van Udon Thani. De reden? Langs het meer zul je langs miljoenen roze lotusbloemen varen. Dit is echt een unieke ervaring dat voor veel mensen gezien wordt als echt een belangrijk onderdeel. Ben jij benieuwd? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen je graag over de beste plekken die je kunt bezichtigen als je hier aanspraak op wilt maken.

Songkran, een echt waterparadijs

Als je van water houdt is het zeker aan te raden om eens naar Songkran te gaan. Songkran is namelijk een ander woord voor Thais Nieuwjaar waarbij het grootste watergevecht ter wereld wordt gehouden. Het is dan ook zeker aan te raden om hieraan mee te doen. Dit is een unieke ervaring en daarom is het goed om hier aan mee te doen. Ben jij benieuwd hoe dit eraan toe gaat? Kijk dan YouTube eens voor de mogelijkheden.

MEER TE WETEN KOMEN

Amerika

Tanzania

Nederland