Nederland

Tot slot is het ook nog mogelijk om in eigen huis te blijven, maar welke plaatsen kun je dan het beste heengaan? We zullen hieronder kort stilstaan bij een aantal bezienswaardigheden in Nederland waar je echt het beste naar toe kunt gaan om een leuke tijd tegemoet te gaan. Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog additionele vragen hebben, dan is het altijd goed om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuzes zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Op naar Scheveningen

Als je in de zomer naar een heerlijke plaats wilt gaan waar je kunt zonnen is het aan te raden om naar Scheveningen te gaan. Scheveningen staat bekend om haar stranden. Hierbij is het wel aan te raden om met het openbaar vervoer te komen. Sinds 2021 is het tarief van parkeren namelijk van 3.50 per uur verhoogd naar 10 euro per uur. Mocht jij dus een dagje naar Scheveningen willen gaan om te kunnen genieten van de prachtige zon en het strand? Dan zul je al alleen aan parkeerkosten 80 euro kwijt zijn. Om deze reden is het zeker aan te raden om te kijken naar andere stranden zoals Hoek van Holland waarbij de parkeerkosten aanzienlijk lager zijn.

nine-koepfer-BDaIvyBEV3s-unsplash

Bloemendaal

Als je jonger bent is het zeker aan te raden om naar Bloemendaal te gaan. Bloemendaal is namelijk de plek waar jongeren bijeen komen om te feesten en tevens te kunnen genieten van de zon en strand. Ben jij benieuwd hoe dit in realiteit eruit ziet? Kijk dan eens de verschillende filmpjes op YouTube. Hierdoor krijg je een goed beeld hoe het eruit ziet en dat is natuurlijk erg fijn als je op het punt staat om hierheen te gaan. Daarnaast kun je ook nog altijd je vrienden vragen want die weten het ook.

Daarnaast is het ook nog goed om te vermelden dat er verschillende feesten en festivals worden georganiseerd op Bloemendaal waardoor het echt een trekpleister is voor jongeren van over heel het land. Ben jij benieuwd welke feesten er worden gehouden? Bekijk dan direct de mogelijkheden. Op het internet heb je veel agenda waarbij je direct kunt zien wat de mogelijkheden zijn en dat is natuurlijk erg prettig.

MEER TE WETEN KOMEN

Amerika

Thailand

Tanzania