De leukste campings en vakantiehuisjes in Zuid-Holland

Zuid Holland is bij velen een favoriete bestemming om de vakantie door te brengen, en de ligging aan de Noordzeekust speelt daarbij natuurlijk een belangrijke rol. Er zijn veel verschillende soorten accommodaties waar een keuze uit gemaakt kan worden. Veel van de vakantiehuizen in Zuid Holland zijn in de omgeving van de kust te vinden, maar ook natuurgebieden vormen een aantrekkelijke factor, en ook daar kan er naar wens een vakantiehuis geboekt worden. Belangrijke plaatsen in Zuid-Holland op dit gebied zijn onder meer de badplaats Scheveningen en Rockanje, maar ook de omgeving van de Biesbosch is zeer aantrekkelijk.

Zoek campings in Zuid-Holland

Wil je het echte natuurgevoel? Dan boek je een camping in Zuid-Holland. Je vindt hier tal van leuke dorpjes en plekjes, ook vlak aan zee. Ideaal voor een heerlijke onbezorgde kampeervakantie met het hele gezin.

Resort Cape Helius in Hellevoetsluis

Het Resort Cape Helius in Hellevoetsluis is gelegen aan de Haringvliet en biedt verschillende typen vakantiehuizen aan. Dit resort beschikt over een eigen jachthaven en is gelegen in een schitterende natuurrijke omgeving. Rockanje en Renesse, bekende badplaatsen, zijn niet ver weg en er kan gebruik worden gemaakt van allerlei verschillende faciliteiten. Zo is er voor de gasten die hier in een van de vakantiehuizen verblijven, gratis toegang tot het subtropisch Zwemparadijs Roompot. De vakantiehuizen die voor de verhuur worden aangeboden verschillen in grootte. Er is bijvoorbeeld een keuze mogelijk voor een vakantiehuis dat ruimte biedt tot 5 personen, maar er zijn ook grotere vakantiehuizen voor 8 personen.

Vakantiehuizen van particulieren

Overal waar vakantiehuizen zijn gekocht door particulieren, zijn er ook mogelijkheden om deze te huren en dat geldt ook voor het aanbod in Zuid Holland. Er zijn dan ook meerdere particulieren die hun vakantiehuis te huur aanbieden in verschillende plaatsen in Zuid Holland. Een aantal plaatsen in Zuid Holland waar geregeld vakantiehuisjes door particulieren te huur worden aangeboden zijn:

  • Scheveningen
  • Katwijk aan Zee
  • Nieuwpoort

Bungalowpark Landal De Koornmolen in Zuid Holland

Er zijn natuurlijk meerdere vakantieparken en recreatieparken te vinden in Zuid Holland, waar een verscheidenheid aan vakantiehuizen te vinden is. Een van die parken is De Koornmolen in Zevenhuizen, waar verschillende vrijstaande bungalows ter beschikking staan. Het voordeel van een recreatief park is dat er veel en diverse faciliteiten worden geboden waar de vakantiegangers gebruik van kunnen maken. Door het grote aanbod op het gebied van faciliteiten, geven sommige mensen dan ook juist de voorkeur aan het huren van een vakantiehuis op een dergelijk park.