Alles wat je nodig hebt voor de beste motor experience

Ben je net begonnen met motorrijden? Dan kom je er snel genoeg achter dat er enorm veel komt kijken bij deze hobby. Nadat je veel tijd, geld en energie hebt gestoken in het behalen van je rijbewijs, begint nu pas het echte werk! En sta je natuurlijk popelen om de weg op te gaan. Maar waar moet je allemaal aan denken bij de aanschaf van bijvoorbeeld een nieuwe motor en de eerste keer op weg? Neem eens een kijkje bij een online motorwinkel en vind zo eenvoudig alles wat je nodig hebt onder 1 dak! 

Nieuw of tweedehands

Ga je voor nieuw of juist tweedehands? Er zijn naast goedkoper, nog veel meer aantrekkelijke redenenen te bedenken waarom ook tweedehands een prima keuze is. Zo heb je een stuk minder afschrijving dan met een nieuwe motor en heb je minder waardeverlies bij schade. Krijg je graag wat advies en heb je toch liever garantie? Koop dan je tweedehands motor bij de motorwinkel in plaats van bij een particulier. En zelfs voor je motorverzekering kun je hier terecht!

Voor elk seizoen de perfecte outfit

Naast veilig en comfortabel, wil je er op de motor natuurlijk ook nog eens leuk uit zien. Want kleding op de motor maakt immers de man of vrouw! Heb je al jaren dezelfde motorkleding of ben je opzoek naar een warm en weersbestendig pak voor in de winter? Ook dan kun je laten inspireren bij een van de vele motorwinkels. En daar kun je bovendien advies krijgen over welke kleding het beste jouw past!

Gadgets en accessoires 

Ben jij zelf geen fanatieke motorrijder maar ben je opzoek naar een leuk kado voor je motorrijdende vriend of vriendin. Dan zijn er eindeloos veel accessoires en gadgets te vinden die je daarvoor  kunt kopen en waarmee je altijd goed zit! Ga bijvoorbeeld voor een motor reinigingsset of een GPS tracker voor de motor. Deze trackers worden gebruikt om de exacte locatie van uw motor te bepalen. Zo ben je altijd op de hoogte van waar je motor zich bevindt en waar deze is geweest. Handig voor diefstal of wanneer je een gereden route terug wilt kijken!